شماره تماس: 02177163338 | 02177151273

امروزه با توجه به تنوع غذاها ونوشيدني ها مدير اغذيه و نوشابه در هتل ها به يكي از رشته هاي مهم مديريتي در دانشگاه ها تبديل شده است.اين رشته به اختصار با حروف لاتين( F&B) نوشته مي شود ودر هتل ها به صورت (اف اند بی) تلفظ مي شود.

شرح شغل:

فردي كه در سمت مدير اغذيه ونوشابه قرار مي گيرد بايد واجد شرايط خاصي باشد از جمله دانش لازم وتجربه کافی در صنعت هتل داری به ویژه در خصو ص اداره کردن واحدهای اغذیه ونوشابه ،آشنائی با ظروف وانواع سرویس ها از قبیل چینی آلات  بلورجات ومالزومات آشپزخانه و همچنين داراي خصوصياتي نظير انضباط،جدیت ،وقت شناسي،خون مدیریت بحران، خوش برخورد ،آراسته وشیک پوش و از نظر جسمی سالم، وداراي مهارتهايي نظير تسلط به زبان انگلیسی باشد.

با ساير دوره هاي رشته هتلداري بيشتر آشنا شويد.

 

سرفصل هاي آموزشي:

 

  • توانايي تشخيص تاريخچه هتلداري و صنايع غذايي، عنوان نيروهاي رستورانها و كاربرد آنها
  • توانايي بكارگيري نيرو مناسب براي كليه واحدهاي غذا و نوشابه
  • توانايي تهيه منو رستورانها و مهمانيها
  • توانايي كنترل محاسبه هزينه هاي سربار واحدهاي هتل
  • توانايي تأمين لوازم آشپزخانه مركزي
  • توانايي نظارت بر انبار شارژ واحدهاي غذا و نوشابه
  • توانايي نظارت بر شستشو و ضدعفوني واحدهاي مربوطه
  • توانايي تهيه منو رستورانها و مهمانيها
  • توانايي نظارت در تهيه بودجه سالانه واحدهاي غذا و نوشابه
  • توانايي پيشگيري از حوادث و رعايت نكات ايمني و حفاظتي و بهداشت كار
  • توانايي بكارگيري اتوماسيون و نرم افزارهاي مرتبط با صنعت غذا و نوشابه

برنامه درسی دوره

هیچ برنامه تحصیلی پیدا نشد !
شرکت در دوره
  • منقضی شده
8 دانشجو ثبت نام کرده

    مزایای مدرک فنی و حرفه ای

     

    • قابلیت ارائه به سازمان مربوطه
    • دریافت وام کارآفرینی
    • ترجمه به زبان‌های زنده دنیا
    مدیریت آموزشگاه آینده برتر : سرکار خانم مهندس عسگری