امروزه با توجه به تنوع غذاها ونوشيدني ها مدير اغذيه و نوشابه در هتل ها به يكي از رشته هاي مهم مديريتي در دانشگاه ها تبديل شده است.اين رشته به اختصار با حروف لاتين( F&B) نوشته مي شود ودر هتل ها به صورت (اف اند بی) تلفظ مي شود.
شرح شغل:
فردي كه در سمت مدير اغذيه ونوشابه قرار مي گيرد بايد واجد شرايط خاصي باشد از جمله دانش لازم وتجربه کافی در صنعت هتل داری به ویژه در خصو ص اداره کردن واحدهای اغذیه ونوشابه ،آشنائی با ظروف وانواع سرویس ها از قبیل چینی آلات بلورجات ومالزومات آشپزخانه و همچنين داراي خصوصياتي نظير انضباط،جدیت ،وقت شناسي،خون مدیریت بحران، خوش برخورد ،آراسته وشیک پوش و از نظر جسمی سالم، وداراي مهارتهايي نظير تسلط به زبان انگلیسی باشد.
با ساير دوره هاي رشته هتلداري بيشتر آشنا شويد.
سرفصل هاي آموزشي:
- توانايي تشخيص تاريخچه هتلداري و صنايع غذايي، عنوان نيروهاي رستورانها و كاربرد آنها
- توانايي بكارگيري نيرو مناسب براي كليه واحدهاي غذا و نوشابه
- توانايي تهيه منو رستورانها و مهمانيها
- توانايي كنترل محاسبه هزينه هاي سربار واحدهاي هتل
- توانايي تأمين لوازم آشپزخانه مركزي
- توانايي نظارت بر انبار شارژ واحدهاي غذا و نوشابه
- توانايي نظارت بر شستشو و ضدعفوني واحدهاي مربوطه
- توانايي تهيه منو رستورانها و مهمانيها
- توانايي نظارت در تهيه بودجه سالانه واحدهاي غذا و نوشابه
- توانايي پيشگيري از حوادث و رعايت نكات ايمني و حفاظتي و بهداشت كار
- توانايي بكارگيري اتوماسيون و نرم افزارهاي مرتبط با صنعت غذا و نوشابه
8 دانشجو ثبت نام کرده