دوره نقشه کشی صنعتی به کمک سالیدورکز
دوره نقشه کشی صنعتی به کمک سالیدورکز را می توانیددرآموزشگاه معماری وطراحی صنعتی آینده برتربا مجوزرسمی از سازمان فنی حرفه ای و 20 سال سابقه درکلاس سالیدورکز به آسانی ودرمدت کوتاهی بیاموزید .
قبل از آموزش سالیدورکز بهتراست به عنوان پیش نیاز دوره نقشه کشی طراحی صنعتی (به صورت دستی) و نرم افزاراتوکد را آموزش ببینید.
کسانی که علاقه به آموزش نقشه کشی صنعتی به صورت دستی یا بوسیله نرم افزاراتوکددارندنیزمی تواننددرآموزشگاه آینده برترتحت نظرمدرسین با تجربه طراحی صنعتی این مهارت ها رابیاموزند.
نرمافزار SolidWorks (سالیدورکز) یکی از پیشرفته ترین نرمافزارهای طراحی سهبعدی قطعات صنعتی است.
این نرمافزار جزو نرمافزارهای CAD می باشد. نرمافزارهای CAD، به ابزارهای طراحی بهکمک رایانه هم معروف هستند.
سالید ورکز درچه مشاغلی مورداستفاده است ؟
سالیدورکز بیشتر مورد استفادهی مهندسان مکانیک، صنایع و طراحان صنعتی قرار میگیرد. فارغالتحصیلان رشتههای مهندسی ورزش، مهندسی توانبخشی و گرایش بیومکانیک مهندسی پزشکی از دیگر کاربران این نرمافزار هستند. شرکتهای قطعهساز خودرو و ماشینآلات هم از امکانات پیشرفته و کاربردی سالیدورک بیبهره نیستند.
سالیدورکز علیرغم محیط کاربرپسند و استفادهی آسان، پیشرفتهترین ابزارهای طراحی و مدلسازی را در اختیار کاربر قرار میدهد. Help بسیار جامعی که شرکت سازنده برای این نرمافزار در نظر گرفته، کاربر را از هر راهنمای دیگری بینیاز میکند.
علاوه بر اینها سرعت بالا و طراحیهای کاملاً حرفهای، سالیدورکز را بر سایر نرمافزارهای مشابه خود برتری دادهاست.
CATIA دیگر نرمافزاری است که عملکرد سالیدورک در ردههای پایینتر شبیه به آن است. کاربرانی که در ابتدای کار با نرمافزارهای CAD هستند، بهتر است در قدم اول به یادگیری سالیدورک بپردازند. پس از تسلط به این نرمافزار، کار با CATIA بسیار سادهتر خواهدبود.
درآموزشگاه آینده برتر ، پس از طی دوره آموزشی سالیدورکز ، می توانیددوره کتیا را نیز آموزش ببینیدو به یک طراح صنعتی ماهر تبدیل شوید.
ویژگیهای SolidWorks
1- سالیدورکز نرمافزار آسانی است .
2- رابط گرافیکی قوی دارد و در مقایسه با دیگر نرمافزارها، سریعتر عمل میکند.
3- پشتیبانی از ۱۰ زبان، آیکونهای هدفمند، امکان استفاده از توابع ریاضی و بهرهگیری از ماژولهای تحلیلی از ویژگیهای سالیدورکز هستند.
4- در این نرمافزار کاربر قادر به طراحی همزمان سادهترین و پیچیدهترین انواع سیستمهای صنعتی خواهدبود.
5- امکان معادلهنویسی، استفاده از کتابخانهی قطعات استانداردهای مختلف، ایجاد نماهای انفجاری و تهیهی انیمیشن از آنها ازدیگرتواناییهای سالیدورکز است.
6- در این نرمافزار کاربر میتواند ورودیها را از اتوکد گرفته و خروجیها را در قالب DXF ارائه دهد.
7- ارائهی خروجیهای گرافیکی در محیط PhotoWorks یا Photoview 360 و سهبعدیسازی با نرمافزار ۳D MAX در سالیدورکز امکانپذیر است.
8- شبیهسازی فرآیندهای جوشکاری، ریختهگری، قالبسازی، تست حرارت، تحلیل تنش و مدلسازی مقاومت قطعه تحت انواع بارگذاریها از دیگر کاربردهای سالیدورک است.
9- این نرمافزار با اکثر نرمافزارهای ماشینکاری مانند PowerMILL، MasterCam، EdgeCam و … مرتبط میشود.
10- قابلیت لینک شدن با نرمافزارهای تحلیلی همچون ANSYS و ABAQUS از ویژگیهای کلیدی و کاربردی سالیدورک است.
محیطهای نرمافزار سالیدورک – SolidWorks
این نرمافزار از سه محیط اصلی تشکیل شدهاست. محیط Part یا قطعه، محیط Assembly یا مونتاژ و محیط Drawing یا نقشهکشی.
- محیط Part یا قطعه
هر ساختار مکانیکی یا صنعتی که قصد طراحی آن را داشته باشید، از قطعات کوچکتری تشکیل شدهاست.پس قدم اول در طراحی یک سیستم مکانیکی یا صنعتی، رسم و طراحی قطعات آن است.
این فرآیند با استفاده از نقشههای دو یا سهبعدی در محیط Part یا قطعه انجام میشود.
در این محیط ابزارهای مناسبی برای طراحی سازههای جوشی، پروفیلهای استاندارد، قطعات الکترونیکی، خطوط لولهکشی و ورقکاری وجود دارد.
- محیط Assembly یا مونتاژ
قطعاتی که در محیط Part طراحی شدهاند، در محیط Assembly یا مونتاژ به هم متصل میشوند. درواقع این محیط، فضایی برای مونتاژ قطعات ساخته شده و تبدیل آنها به سیستمی یکپارچه است.
امکان اعمال تحلیلهای مختلف و اثر آنها بر عملکرد سیستم، در این فضا برای کاربر وجود دارد.
این سه ماژول از سال ۲۰۰۹ تغییرنام داده و پس از آن به نامهای SolidWorks Simulation، SolidWorks Motion و SolidWorks Flow Simulation در دسترس کاربران قرار میگیرند.
- محیط Drawing یا نقشهکشی
پس از طراحی قطعات در محیط Part و مونتاژ آنها در محیط Assembly، نوبت به محیط Drawing یا نقشهکشی میرسد. ترسیم نقشهی دوبعدی سیستمهای طراحی شده و نهایی کردن آنها برای چاپ، در این محیط انجام میشود.
برای نصب SolidWorks به چه سیستمی نیاز دارید؟
تا سال ۲۰۱۴ این نرمافزار برای هردو سیستمعاملهای ۳۲ و ۶۴ بیتی ارائه میشد. اما از سال ۲۰۱۵، نسخههای منتشر شدهی این نرمافزار تنها بر سیستمعاملهای ۶۴ بیتی قابل نصب هستند.
سالیدورک بر ویندوزهای ۷، ۸ و ۱۰ نصب میشود، اما ویرایش ۲۰۱۹ با ویندوز ۸ همخوانی ندارد.
سیستمی با پردازندهای با حداقل فرکانس ۳٫۳ گیگاهرتز، حداقل حافظهی موقت ۱۶ گیگابایت و حداقل حافظهی سیستم ۱۰ گیگابایت برای نصب سالیدورک مناسب است.
کلاس های سالیدورکز آموزشگاه طراحی صنعتی آینده برتر به صورت حضوری و خصوصی هماهنگ با ساعات آزاد کارآموزان برگزارمی شود. پایان هرجلسه فیلم آموزشی جلسه به صورت رایگان دراختیارکارآموزان قرارمی گیردتا بتوانند بارها درمنزل فیلم را مرورکرده ، یادداشت بردارندوتمرین ها را انجام دهند.